رول پیچ و ترد پیچ پیتزایی

رول پیچ و یا ترد پیچ از اون دسته از غذاهایی هستند که براحتی می تونید برای مهمانی های جوانانه یا شامهای خانوادگی تهیه کنید .طرز تهیه اون به سادگی درست کردن پیراشکی خونگیه ولی خلاقانه تر من این غذای خوشمزه رو چند وقت پیش برای یک شام خانوادگی همراه با سوپ سرو کردم که میز شامم رو به یک میز شام خاطره انگیز و چشم نواز تبدیل کرد .مژهالبته بگم که ترد پیچ حالت کریسپی تری داره واگه بخوام فارسی رو پاس بدارم همون ترد که از اسمش پیداست و برای کسایی که عاشق غذاهای هستن که زیر دندان حالت تردش رو حس کننخوشمزه گزینه عالیه واما ....

رول پیچ پیتزایی


مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کره نرم شده 50 گرم
پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 2عدد
نمک 1 قاشق مربا خوری
شیر ولرم نصف پیمانه
خرفه یا کنجد یا سیاه دانه به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل رول پیچ و ترد پیچ


گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 1 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای نگینی 1/2 عدد
قارچ اسلایس شده 5 عدد
سوسیس نگینی شده 4 عدد
پنیر پیتزا 100 گرم
نمک و فلفل و کاری وپودر سیر و آویشن


طرز تهیه :
من ابتدا داخل یه ظرف گود آرد و بکینگ پودر رو الک کردم سپس با دست کمی داخلش رو گود کردم و کره ای رو که از قبل تو محیط گذاشته بودم تا نرم بشه همرا ه 1 عدد تخم مرغ، نمک و مایع خمیر ترش ام ریختم وسطش و با نوک انگشت آرام آرام با آرد مخلوط کردم
حالا نوبت اضافه کردن شیرتون که اون رو هم گذاشتید با در جه حرارت محیط ولرم شده یعنی نه سرده نه گرمه شیر کم کم اضافه می کنید و آروم آروم خمیر رو ورز بدید تا خمیر به دست نچسیه و کاملا گرد بشه
خوب حال خمیرتون داخل کیسه فریزر گذاشته وروش می پوشانید میگذارید به مدت یکساعت تا کاملا وربیاد و حجمش دو برابر بشه .

تشویقتو این فاصله میریم سراغ درست کردن مایع رول پیچ

طرزتهیه مواد داخل رول پیچ:

ابتدا پیاز رو نگینی خرد کرده همراه سیر در ماهیتابه سرخ کرده تا طلایی شود زرد چوبه و کاری رو افزوده تفت می دهید تا عطر کاری بلند شود حالا نوبت اضافه کردن گوشت چرخ کرده است تا به خوبی تفت خورده وتغییر رنگ دهد .سپس سوسیس و قارچ را با گوشت تفت داده ورب گوجه و کچاپ را افزوده در آخر هم فلفل دلمه و آویشن ونمک وفلفل شعله را خاموش کرده و مایع داخل رول پیچ و ترد پیچ شما حاضر است .
نکته: فلفل دلمه ای رو زیاد تفت ندید که هم طعم وهم رنگش عوض میشه


حالا از خمیرتون که حتما تا حالا ور اومده به انداره یه نارنگی بردارید وبا وردنه روی سطح کار آرد پاشی شدتون بصورت دایره باز کنید . دایره رو به انداره نه زیاد کلفت ونه زیاد نازک بازکنید حدودا نیم سانت
با چاقو یا رول بر دایره رو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید بصورتی که 4 تا مثلث با قاعده دایره فرم دارید
از مایع پیتزایی کمی روی قاعده مثلث قرار داده مقداری پنیر پیتزا در صورت تمایل میپاشید و رول می کنید بصورتی که در آخر،سر مثلث شکل رولها روی کارتون قرار بگیره. بترتیب رولها رو در سینی که قبلا چرب کردید با فاصله می چینید.
تخم مرغ دیگر زرده اش را جداکرده با یک قاشق شیر کمی مخلوط کرده و با قلمو روی رولها می مالید و در آخر کمی خرفه می پاشید.

 


حال سینی های آماده تون رو در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهید تا روی رول پیچها تون کاملا طلایی شود .
ترد پیچ :
برای تهیه ترد پیچ عین رول پیچ عمل می کنید با این تفاوت که بجای گرفتم خمیر از خمیر آماده یوفکا یا نان لواش استفاده می کنید و با قیچی مثلث های قاعده گردی میبرید و از مایع پیتزایی روی قاعده مثلث گذاشته کمی پنیر پیتزا پاشیده و رول می کنید و با مخلوط تخم مرغ و شیر خرفه تزیین کرده داخل فر با همان درجه حرارت قرار می دید
این غذا فوق العاده خوش مزه بخاطر شکل متفاوتش باب طبع همه میهمانان عزیزتون است. میزبان عزیز، با اولین تست وقتی عطر وتردی غذا رو مزه کردید یاد من هم باشید خجالت.پس نوش جان

 

 

/ 0 نظر / 115 بازدید