آش شلغم

چند شب پیش به مهمانی دعوت شدم که حضور یک کاسه آش شلغم مرا با مزه ای لطیف و مطبوع آشنا کرد که همانجا از خانم کدبانوی میزبان، نداجون خواستم که پرده از راز و رمز این طعم لطیف برداره و طرز تهیه اش و با من وشما دوستان عزیز به اشتراک بزاره .این آش بسیار خوش طعم و حالت کرمی داره . طعم ملس و نرمش همراه با تکه های ریز شلغم که زیر دندون حس میشه مزه بینظیری رو ایجاد می کنه.خوشمزه حتی برای کسانی که شاید طعم شلغم براشون یادآور روزهای تلخ سرما خوردگی باشه تصویری از یک سوپ گرم و مطبوع پاییزی رو جایگزین می کنه واما....

آش شلغم نداجون

مواد لازم :
(برای 6نفر)
پیاز 2عدد
برنج نیم دانه 2/3 پیمانه
بلغور گندم 1پیمانه
عدس 1پیمانه
شیر حدودا 2لیتر
شلغم 5تا 6 عدد ( کاملا به سلیقه شما بستگی داره )
زردچوبه نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهیه :
پیاز را ریز خرد کرده در کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود زرد چوبه را افزوده و سپس برنج نیم دانه و بلغور گندم رو با 2لیوان آب اضافه کرده می گذاریم بپزد پس از نیم پز شدن برنج و بلغورمان ،عدس را افزوده و شلغم ها را نگینی خرد کرده تعداد شلغم ها کاملا اختیاری است می توانید کم یا زیاد تر بریزید و درآخر شیر را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم بپزد و آش مان جابیفتد .
مشغول تلفننکته : در طول زمان پخت هر وقت آش زیاد سفت شد شیر به آن اضافه می کنیم و در آخر نمک و فلفل افزوده و آش نرم و لطیف ما حاضر است
مشغول تلفننکته اگر میزان فلفل بیشتر شد نگران نباشید یه مقدار تندی به خوشمزگی آش شلغم تان می افزاید .
تجربه شخصی بنده نیز درباره طعم این آش اینه که اگر کمی سردتر هم سرو بشه براتون یاد آور طعم حلیم صبگاهیه. میزبان عزیز، امیدوارم شما هم درست کنید و مانند من یه شب سرد پاییزی رو در کنارکسانی که دوستشون دارید گرمتر احساس کنیدقلب، پس نوش جان .

/ 0 نظر / 24 بازدید