کاپ کیک لبو

قبل از هرچیز دوست دارم براتون تفاوت بین مافین و کاپ کیک که هر دو جزء دسته کیکهای تک نفره هستند روبگم.لغت انگلیسی مافین (Muffin)، که به قولی از ریشه فرانسوی (Mufflet) به معنای نان نرم گرفته شده چیزی بین کیک و نان است که معمولاً شیرینی کمتری دارد ، فاقد رویه خامه ای است وممکن حاوی مواد پر شیرین مانند شکلات و یا تافی باشد. اما کاپ کیک ها دارای بافت کیکی و رویه خامه ای هستند و چون این کیک ها بدلیل نبود قالبهای مافین در فنجان پخته می شدند کاپ کیک شهرت پیدا کرده اند . امروز تصمیم دارم از بین این سه کاپ کیک یک نوعش رو که کاپ کیک لبوست انتخاب کنم و طرزتهیه اشو براتون بزارم خوب حتما بیشتر شما پیش خودتون میگیدمتفکر کیک و لبو هیچ هماهنگی باهم ندارن و حتما چیز خوبی از آب در نمیاد ولی باید بگم برعکس ،تجربه بسیار جالب و خوبی رو پیش رو دارید این کاپ کیک بافت بسیار دلچسب طعم خوشمزه و زیبایی خاصی دارد و یه چیزی شبیه کیک قرمز مخملی با رنگ طبیعی که در دنیا بسیار طرفدار دارد. درستش کنید وسعی کنید مزه های جدید رو وارد ذائقه خانواده کنید برای اونهایی هم که کمی سخت ذائقه شون تغییر میدن باید بگم از همین جا به همتون قول می دم طعم لبو رو به هیچ عنوان درش حس نمی شه پس لذتش رو ببریدبغل واما....

کاپ کیک لبو


مواد لازم :
تخم مرغ سه عدد
وانیل 1/8 قاشق چاخوری
شکر 1پیمانه سرخالی
روغن مایع 1پیمانه سرخالی
آب لبو 2/3 پیمانه
آرد 2پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
قالب مافین
کاغذ مافین


طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ هارا دانه دانه با همزن برقی و وانیل خوب می زنیم حدودا هر تخم مرغ رو 3 دقیقه بزنید سپس شکر و روغن را افزوده و با تخم مرغ ها بحدی بزنید که شکر کاملا در تخم مرغ حل شود
لبو را که پختید حدودا 2/3 از آب باقی مانده اش را که به رنگ قرمز خوشرنگ است می گذارید خنک شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با همزن هم زده تا حسابی مخلوط شود
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده 3 مرتبه الک می کنید حال کم کم در 2 یا سه مرحله به مخلوط خوشرنگمان اضافه کرده و با لیسک دورانی هم می زنیم
مشغول تلفننکته : اگر دوست داشتید می توانید کمی لبو پخته رنده شده را هم در این مرحله اضافه کنید این بخش کاملا اختیاری است وبرای لبو دوست های نازنینه
حال قالبهای مافینتان را با کاغذهای زیبا مافین مزین کنید واز مایع کاپ کیکتان درون کاغذهای روغنی مافین بریزید
مشغول تلفننکته : حتما 1/3 سر قالب را خالی بگذارید چون کاپ کیک شما پف می کند
سینی کاپ کیکتون رو درون فر یا ماکروفر روی convection که قبلا گرم کرده اید ،با پایه کوتاه با درجه حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید
مشغول تلفننکته : هنگام پخت به هیچ وجه در فر یا ماکروفر را باز نکنید چون پف کیکتان می خوابد
پس از زمان پخت با خلال دندان یا چوب کبریت که در کاپ کیکهایتان فرو می کنید تست کنید اگر از مایع چیزی نچسبید کاپ کیکتان حاضر است سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم خنک شود کاپ کیکها را به آرامی از قالبها خارج کرده و پس از آنکه کاملا خنک شد با پودر قند و لبو قالب زده تزیین می کنید . این کاپ کیک بسیار آسان وراحت تهیه می شود و صد البته خوشمزه و خوش رنگ است و مهمتر از همه هنر دست شماست . میزبان عزیز ، پس نوش جان

 

/ 0 نظر / 111 بازدید