کیک خرما

کیک خرما که بعلت کم شیرین بودن به نان خرما نیز معروف است یک میان وعده   دلچسب ، با  طعم گیرست همراه باعطر  دارچین و گردوتجربه بینظیری را  براتون میسازد که کمتر کسی می تواند دست رد به سینه آن بزند  .من بارها این نان خوشمزه را درست کردم وهر بار بیشتر متوجه طعم عالی و بیاد موندنیش شدم و اون رو به عنوان یکی از رسپی های ویژم در مناسبتهای خاص جای دادم از من بشما نصیحت این کیک طعم محسور کننده ای دارد مواظب باشید با آن مهمانانتان را جادو نکنید  واما....

نان خرمایی

مواد لازم :

آرد سفید  2.5 پیمانه

بکینگ پودر 3.5 قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

نمک  1.3قاشق چای خوری

روغن مایع 1.4 پیمانه

شکر 1.2 پیمانه

خرمای خردشده 250 گرم

تخم مرغ 2عدد

شیر یک و یک چهارم پیمانه

گردو خرد شده برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا مواد خشکمان یعنی آرد و بکینگ پودر و نمک و شکرو دارچین  را مخلوط کرده کنار می گذاریم

مشغول تلفن نکته :توجه دارید که آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک می کنید .

 سپس تخم مرغ هارا دانه دانه با همزن برقی زده  تا خوب پف کند و پوک شود روغن و شیر را افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم.

حالا نوبت اضافه کردن خرماهای خورد شده است وپس از آن مواد خشکمان را کم کم به این مخلوط اضافه کرده و دورانی هم می زنیم

کف و دیواره های قالبتان راچرب و آرد پاشی کنید و مخلوط کیکتان را در قالب بریزید سطح ظرف را صاف کرده و با خرده های گردو می پوشانیم ودر فر با درجه حرارت 180 سانی گراد به مدت 50 دقیقه قرار می دهین تا رویش کاملا طلایی شود وخلال دندان که در آن برای تست فرو کرده ای به مواد تان  آغشته نباشد .

خوب دیگه نان خرمای شما حاضر می توانید بعنوان یک میان وعده ویا با یک تزیین زیبا بعنوان هدیه برای مناسبتی خاص به آنهایی که دوستشون دارید.من که تقدیم می کنم  به شما و صد البته به همسر مهربانم که شیفته طعم خوش نان  خرماست  پس نوش جان

 

 

/ 1 نظر / 52 بازدید
آموزش آنلاين رايگان

داشتم سايت هاي آموزشي رو سرچ مي کردم يک سايت آموزش آنلاين پيدا کردم که به نظرم جذاب اومد. توش کلي دوره هاي رايگان بود.لينکشو براتون گذاشتم. http://cetkaacademy.ir/ آموزش آنلاين رايگان